Contact Us

WhatsApp:- 018-4027399 (TEXT only)
E-mail: nisazmier@hotmail.com

How to Order ?
READ HERE PLZ. THANK YOU
 pink muslimah store butik muslimah online

Search This Blog

Wednesday, March 31, 2010

New PROMO : Buy 3 PCS & above , FREE POSTAGE !


Selepas giveaway pertama kali yang berlangsung pada minggu lepas , PMS dengan gembiranya mengadakan PROMO baru untuk bulan Mac yang bertuah ini .

What's the PROMO ???



Buy 3 pieces (and above) Kaftan .... get FREE POSTAGE for both Peninsula & West Malaysia customers !

Seperti biasa  , pembelian 1-3 helai kaftan dikenakan kos penghantaran PosLaju sebanyak RM6 . Dengan promo ini , sekali lagi saya declare di sini bahawa FREE POSTAGE untuk pembelian 3 helai kaftan dan ke atas . This including POSLAJU service as long as the weight is under 2 kg .

Promo ini berlangsung sehingga hujung bulan MAC .
Rebutlah semua kaftan yang still available in our FIRST BATCH stock .

Coming soon .... Baju bercorak batik berlengan panjang . Sudah pun ada booking . ;)

Sekian terima kasih .

Luv ,

PINK Muslimah a.k.a. Ummi Hanie
Read More




Monday, March 8, 2010

PMS 1st Giveaway - RESULTS !!!


Salam semua ,

Bismillahirrahmanirrahim .


Keputusan telah diperolehi . Saya pun sama2 berdebar2 dengan kalian semua .


Ini random list yang PERTAMA ;




(sila klik pic untuk imej lebih jelas)


Resultnya ..................



*sila klik imej utk view lebih BESAR *

No. 28 !!
Who's lucky number 28 ???

.
.
.


NIDA !!!


TAHNIAH !!! : D

Semoga Nida gembira mengenakan Emerald Green kaftan itu ya !
*Jangan lupa beri testimoni sekali :p*

Ok pemenang tempat ke - 2 untuk baucer RM 10 ialah ,



*sila klik list utk imej lebih BESAR*

Number 36 !!!

Calonnya ialah (rujuk list di atas) ;

.
.
.

OGY


TAHNIAH !!!

Selamat bershopping di PMS ! :p

And ... last but not least ....

Pemenang tempat ke-3 , juga untuk baucer RM10 ialah ;




*sila klik imej list utk view lebih jelas*

No. 15 !!!

.
.
.

INA HASAN !!!


TAHNIAH !!!

Selamat bershopping di PMS ! : )


Tamatlah sudah GIVEAWAY Pink Muslimah Store yang pertama kalinya ini ...

Saya harap tiada pihak yang berkecil hati maupun tidak berpuas hati ...

TERIMA KASIH sekali lagi untuk penyertaan anda semua . You all are superb ! : )

Jumpa lagi di lain2 giveaway/contest insyaAllah !



Read More




Update : Pink Muslimah Store 1st Giveaway

Salam dear readers/blogshoppers/giveaway participants and everybody ,

Update terkini lagi sensasi untuk giveaway yg juga pertama kalinya dianjurkan oleh blogshop hingusan ini . ;)

Alhamdulillah saya agak gembira dengan sambutan yang diberi dari anda sekalian yang datang dari seluruh pelusuk Malaysia , i guess . Baru sahaja sebulan Pink Muslimah Store 'dilahirkan' , sambutan yang diterima melalui giveaway ini agak memuaskan hati saya . THANX EVERYONE !

Memandangkan list of participants dah mencapai angka 52 (for the time being) , maka saya nak listkan dulu di sini untuk rujukan kita bersama . Penyertaan2 akan datang nanti akan saya tambahkan saja pada list ini . Ok ? :)

Here we go . (saya ambil nickname dari komen box je ye...)

GOODLUCK  & THANX 4 PARTICIPATING !!! = )


Saya akan tunggu lagi penyertaan dari anda sehingga jam 11.59 malam ini .
Kemudian saya akan terus randomkan list dan kita lihat sama2 siapakah yg bakal memenangi giveaway ini !
Ohh ... saya pula yang berdebar2 rasanya ;) .

p/s : terima penyertaan sis Ieda pd jam 11.58 malam ... masih cukup syarat menjadikan bilangan peserta semuanya 53 org ....
Read More




Pink Muslimah Store 1st Giveaway


Greetings & Salaam All Gorgeous People !

PINK MUSLIMAH proudly announcing its very FIRST FREEBIES or GIVEAWAY !! YEAYYY !! (^_^)



The T&Cs are very EASY .
Don't worry i won't bother you with a long-list T&Cs ok . :p
  1. Be a PINK MUSLIMAH STORE Follower . Reason : So that u will not miss any updates from me .
  2. Put this giveaway banner together with baclink on your sidebar where i can detect it easily .
  3. Make the SIMPLEST entry about this giveaway/freebies .
  4. Don't forget to leave your entry' s link BELOW (in the comment box) .
  5. Winner will be chosen via RANDOM.ORG .
Damn easy rite?

This GIVEAWAY will be held starting 1st of March '10 till 7th March '10 . Only 1 WEEK !

So what is the FREEBIES ??

Of coz this beautiful EMERALD GREEN kaftan !!





the other view of Emerald Green kaftan ...

FREE NI TAKKAN TAK MAU ???  : p

ANDDD ...

I also decide to give the number 2 & 3 winners prize too .

What are the prizes ??

A RM10 VOUCHER to shop in PINK MUSLIMAH STORE .



ini adalah baucer SAMPLE sahaja yer !

Opssss .... baucer sebenar tak boleh dipaparkan di sini ... Hanya PEMENANG2 BERTUAH sahaja yang berhak melihat dan menggunakannya . : p . Jangan mara aaa ...

So hurry up ! Don't miss this FREEBIES ! And don't forget to tell ALL your friends too !


Regards ,

Pink Muslimah


Read More




Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML