Contact Us

WhatsApp:- 018-4027399 (TEXT only)
E-mail: nisazmier@hotmail.com

How to Order ?
READ HERE PLZ. THANK YOU
 pink muslimah store butik muslimah online

Search This Blog

Tuesday, November 18, 2014

Nursing Cover: Nursing Ponchos

Salam,

Aktiviti penyusuan seharusnya tidak memalukan mana-mana ibu pun jika semua individu berfikiran terbuka.

Akan tetapi, untuk memberi rasa yang lebh selesa kepada ibu-ibu, BlingBuubies mencipta beberapa jenis Nursing Covers, antaranya Nursing Ponchos. Dengan harga berpatutan ! dan design yang menarik.


Harga: RM35


Color : Soft Coco
Material : Soft Lycra Jersey
Size : One size




Color : Turquoise
Material : Soft Lycra Jersey
Size : One size





Color : Pink
Material : Soft Lycra Jersey
Size : One size


*when lays flat






Klik untuk ke borang tempahan




For Maybank payments, please click this logo to proceed. Thank you.


Jom langgan emel dari kami terkini dari Pink Muslimah Store. Terima kasih atas sokongan. Langgani RSS Feed untuk mendapatkan updates terkini serta diskaun sebagai pelanggan setia kami! ♥ Pink Muslimah Store ♥

Read More




Tuesday, November 11, 2014

JUBAH NURSING FELLINA V2

SORRY, SOLD OUT & NOT RESTOCK


Salam ladies!

Restocks New colors ‪#‎jubahnursingfellinav2‬
INILAH JUBAH YG MENJADI FENOMENA DALAM BEBERAPA MINGGU SEBELUM NI :))
Berita gembira sbb harga kini kami beri sempena raya (sampai 3 oct sahaja)
DAPATKAN SEKARANG DGN HANYA RM125 sahaja!!
Update ‪#‎jubahmuslimah‬ cantik sgt khas utk semua pelanggan Annisa Boutique‬ a.k.a. Pink Muslimah Store
Harus dimiliki oleh semua ibu-ibu solehah ♡♡ (kalau xde baby pun sesuaiii je..hehe)

Harga bestt sgt okeyyy..
Normal market price RM169.
Now kami bg extra special

HANYA RM125

HANYA RM125


Material super best (Soft cotton valentino denim atau ada yg panggil twill cotton)
Tak melekat. Tak ikot shape. Senang iron. Berkualiti tinggi.
Saiz 36/S to 46/XXL. Loose cutting. Semua pun boleh pakai 
Labuh jubah 55-56 inci.

Klik sini utk ukuran jubah -->
‪#‎saizfellinav2‬


Aplikasi ‪#‎frontbutton‬ utk kemudahan ‪#‎breastfeeding‬. Juga button di hujung lengan utk kemudahan mengambil wudhuk.
Potongan ala princess dengan enam panel. Kombinasi dua warna yg menarik dan elegant!
Jgn tunggu lama-lama..










Read More




Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML