Contact Us

WhatsApp:- 018-4027399 (TEXT only)
E-mail: nisazmier@hotmail.com

How to Order ?
READ HERE PLZ. THANK YOU

Busana Muslimah


BLOGSHOP UPDATED SEPENUHNYA DI SINI:>>> ANNISABIZ.COM.MY

JUMPA DI SANA YA. TERIMA KASIH !


Tuesday, November 18, 2014

Nursing Cover: Nursing Ponchos

Salam,

Aktiviti penyusuan seharusnya tidak memalukan mana-mana ibu pun jika semua individu berfikiran terbuka.

Akan tetapi, untuk memberi rasa yang lebh selesa kepada ibu-ibu, BlingBuubies mencipta beberapa jenis Nursing Covers, antaranya Nursing Ponchos. Dengan harga berpatutan ! dan design yang menarik.


Harga: RM35


Color : Soft Coco
Material : Soft Lycra Jersey
Size : One size




Color : Turquoise
Material : Soft Lycra Jersey
Size : One size





Color : Pink
Material : Soft Lycra Jersey
Size : One size


*when lays flat






Klik untuk ke borang tempahan




For Maybank payments, please click this logo to proceed. Thank you.


Jom langgan emel dari kami terkini dari Pink Muslimah Store. Terima kasih atas sokongan. Langgani RSS Feed untuk mendapatkan updates terkini serta diskaun sebagai pelanggan setia kami! ♥ Pink Muslimah Store ♥

Read More




Tuesday, November 11, 2014

JUBAH NURSING FELLINA V2

Salam ladies!

Restocks New colors ‪#‎jubahnursingfellinav2‬
INILAH JUBAH YG MENJADI FENOMENA DALAM BEBERAPA MINGGU SEBELUM NI :))
Berita gembira sbb harga kini kami beri sempena raya (sampai 3 oct sahaja)
DAPATKAN SEKARANG DGN HANYA RM125 sahaja!!
Update ‪#‎jubahmuslimah‬ cantik sgt khas utk semua pelanggan Annisa Boutique‬ a.k.a. Pink Muslimah Store
Harus dimiliki oleh semua ibu-ibu solehah ♡♡ (kalau xde baby pun sesuaiii je..hehe)

Harga bestt sgt okeyyy..
Normal market price RM169.
Now kami bg extra special

HANYA RM125

HANYA RM125


Material super best (Soft cotton valentino denim atau ada yg panggil twill cotton)
Tak melekat. Tak ikot shape. Senang iron. Berkualiti tinggi.
Saiz 36/S to 46/XXL. Loose cutting. Semua pun boleh pakai 
Labuh jubah 55-56 inci.

Klik sini utk ukuran jubah -->
‪#‎saizfellinav2‬


Aplikasi ‪#‎frontbutton‬ utk kemudahan ‪#‎breastfeeding‬. Juga button di hujung lengan utk kemudahan mengambil wudhuk.
Potongan ala princess dengan enam panel. Kombinasi dua warna yg menarik dan elegant!
Jgn tunggu lama-lama..










Read More




Wednesday, June 18, 2014

Blaus Cotton JULIET Fishtail [sold out]


Blaus JULIET Fishtail [Restock]


Soft & comfortable 

Seindah namanya~~

Juliet nama diberi.

☞high quality cotton material. Serius best kain ni 
☞free size fits S to L ( bahu 15.5 inci, dada 40 inci, punggung 48 inci, labuh blouse 35 inci, pjg lengan 23 inci)
☞Best to wear loose. Cantik je jatuh di badan dan flowy gitu.
☞sesuai utk #maternity #pregnantmoms sebab cutting fishtail A shape. Tak ketat di perut 
☞Stok sgt terhad. Order now and pay now to confirm the item is yours 

RM59 only.
Free poslaju semenanjung for VVIP member
How to be VVIP member?
Join here>>> https://www.facebook.com/groups/AnnisaBizGroup

Cara order:
Via PM inbox: https://www.facebook.com/messages/pinkmuslimahstore
atau
Whatsapp 0184027399
Padankan dengan skirts labuh atau palazzo, pasti anda akan kelihatan anggun dan menawan :))



sold





available






sold

Klik untuk ke borang tempahan

Read More




Monday, March 24, 2014

Koleksi Dress Menyusu yang selesa

Ibu-ibu menyusu zaman ini memang bertuah sekali kerana terdapat banyak koleksi dress menyusu tersedia di pasaran.

Dress menyusu MyPermataHati ini agak sweet yang menampilkan design plain dan color-blocking.


Nursing Friendly Dress - Dress Menyusu

o Memudahkan penyusuan.
o Bahagian luar jenis kain chiffon & bahagian dalam jenis kain satin.
o Bahagian lengan tidak mempunyai alas, perlu memakai inner.
o Bahagian pinggang yang bergetah

Harga: RM86 SM, RM89 SS













Read More




Friday, March 7, 2014

TALITA - Tudung satin bidang 60++ dwi tona

Assalamualaikum.

Tak sabar nak tunjukkan koleksi HIJAB terbaru PMS.

TALITA shawl satin bidang 60 dwi tona !

Ianya dari material satin 3D (feeling ala2 pengantin gitu), lebar/labuh bidang 60 (square shape) dan boleh dipakai secara reversible. Maksudnya, tudung ini ada dua tona warna yang menarik dan boleh dipakai depan dan belakang mengikut suka anda gorgeous ladies ;)

Boleh digayakan dengan Inner silang ASHIA, Inner MAGIC ELJAMEELA atau tudung berdagu SAIRA. Soooo nice and pretty you will be!

Ok, ada NICE OFFER here. Beli mana-mana 2 helai tudung TALITA, atau 1 piece tudung Talita dan mix dengan mana-mana tudung/hijab yang dijual di PMS ini. Anda akan dapat PERCUMA 1 helai INNER MAGIC ELJAMEELA [klik untuk lihat rupa inner magic]! Boleh pilih warna yang available in stock ye ;)

Harga tudung TALITA: RM35 shj

Poslaju:
Semenanjung RM6 - 1piece, RM8 - 2/3pcs
Sabah/Sarawak RM9 - 1piece, RM12 - 2/3pcs















Klik untuk ke borang tempahan


















Klik untuk ke borang tempahan

For Maybank payments, please click this logo to proceed. Thank you.


Jom langgan emel dari kami terkini dari Pink Muslimah Store. Terima kasih atas sokongan. Langgani RSS Feed untuk mendapatkan updates terkini serta diskaun sebagai pelanggan setia kami! ♥ Pink Muslimah Store ♥

Read More




Monday, March 3, 2014

Kemeja blaus labuh Muslimah - SOPHEA

Tercari-cari kemeja labuh muslimah yang sesuai dipakai ke tempat kerja?

PMS ada jawapannya :)

Kemeja blaus labuh muslimah SOPHEA bukan sahaja sesuai digayakan ke tempat kerja dengan gaya yang sopan sekali, tetapi juga sesuai untuk ibu-ibu menyusu (nursinf-friendly).


Jenis Produk: Blouse kemeja nursing friendly
Kategori produk: Blouse Labuh, Nursing wear
Tema: Casual wear, office wear

Deskripsi produk:

Material dari silky cotton jeans--> seakan-akan berkilat, lembut, mudah digosok, tidak jarang, tidak panas.

Design: Blouse kemeja labuh. Open front button sesuai untuk menyusukan bayi.

Aksesori ringkas dgn lace cantik di depan dada dan keliling leher. (design plus size)

Hujung lengan yg direka sangat menarik dan smart!

Detachable belt untuk tampil dengan gaya lebih santai. (design plus size)

Harga : RM75 (SM), RM78 (SS)


Design 1 (Plus Size)

Saiz tersedia: Saiz 42, 44, 46
Labuh baju 32-33 inci

Ukuran baju:

42- Bahu 16', dada 42', pinggang 38', punggung 46', panjang lengan 22.5'
44- Bahu 16.5', dada 44', pinggang 40', punggung 48', panjang lengan 23'
46- Bahu 17', dada 46', pinggang 42', punggung 50', panjang lengan 23









Klik untuk ke borang tempahan

Design 2 

Saiz tersedia: Saiz 36,38,40
Labuh baju: 32-33 inci

Ukuran baju:
36- Bahu 14.5', dada 36', pinggang 28', punggung 40', panjang lengan 22.5'
38- Bahu 15.0', dada 38', pinggang 30', punggung 42', panjang lengan 22.5'
40- Bahu 15.5', dada 40', pinggang 32', punggung 44', panjang lengan 22.5










Klik untuk ke borang tempahan

For Maybank payments, please click this logo to proceed. Thank you.




Jom langgan emel dari kami terkini dari Pink Muslimah Store. Terima kasih atas sokongan. Langgani RSS Feed untuk mendapatkan updates terkini serta diskaun sebagai pelanggan setia kami! ♥ Pink Muslimah Store ♥

Read More




Monday, February 24, 2014

Nursing Cover - Reversible Versions

Semakin ramai ibu menyusukan bayi sendiri yang mana merupakan satu perkembangan yang begitu positif.

Atas sebab ini, Nursing cover dicipta untuk melindungi aktiviti penyusuan dari dilihat orang ramai. Kini ibu-ibu boleh menyusukan bayi di tempat awam tanpa rasa malu lagi.

Selain berfungsi sebagai kain penutup bayi semasa menyusu, nursing covers juga berfungsi;

1) sebagai kain lapik bayi
2) sebagai selimut bayi

Apa pula Reversible Nursing Cover?

Bermaksud anda boleh menggunakan Nursing Cover ini dengan dua cara samada muka hadapan atau muka belakang.

Begini rupa dan ciri-cirinya;




Berikut ialah antara pilihan-pilihan nursing covers dalam koleksi PMS;

*mana-mana design yg OOS (out of stock) akan dimaklumkan via emel setelah anda membuat pesanan































Harga: Hanya RM55 termasuk pos ke SM, RM58 untuk S/S

Klik untuk ke borang tempahan

For Maybank payments, please click this logo to proceed. Thank you.




Jom langgan emel dari kami terkini dari Pink Muslimah Store. Terima kasih atas sokongan. Langgani RSS Feed untuk mendapatkan updates terkini serta diskaun sebagai pelanggan setia kami! ♥ Pink Muslimah Store ♥

Read More




Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML