Annisa Biz Hub

Instagram

Wednesday, September 9, 2015

Tudung Mesir petak kecil Bidang 60 - Markdown SALE !

0 pink lovers

Tudung Mesir petak kecil Bidang 60 - Markdown SALE !



Salam wbt,


Siapa yang masih belum kenal dengan Tudung Mesir petak kecil bidang 60?


Ya, ianya tudung 4 segi yang sangat lebar, sesuai untuk penggemar tudung labuh.


Materialnya serius sangat selesa.


Jika mahu dipakai sebagai shawl, disyorkan memakai INNER di dalam.

Jika dipakai lapis dua (ala-ala tudung bawal), memang PERFECTO.

Jangan risau, ianya TAK PANAS !
















Harga BIASA: RM29 *exc. postage

Markdown SALE Price: RM24 *exc. postage

*Poslaju Semenanjung: 1- 3 pcs = RM6
Poslaju Sabah/Sarawak: 1 - 3 pcs = RM9

Beli 4 helai ke atas, PERCUMA POS ! Yahooo ~

Pesanan PANTAS: SMS/WHTSAPP >>> 018-402 7399 <<<


Klik untuk ke borang tempahan


For Maybank payments, please click this logo to proceed. Thank you.


Jom langgan emel dari kami terkini dari Pink Muslimah Store. Terima kasih atas sokongan. Langgani RSS Feed untuk mendapatkan updates terkini serta diskaun sebagai pelanggan setia kami! ♥ Pink Muslimah Store ♥

SAIRA: TUDUNG INNER BERDAGU

0 pink lovers
Kini trend memakai tudung berlapik dagu atau tudung berdagu semakin digemari ramai muslimah kerana selain ianya selesa, juga menepati syarak.

Annisa Butik membawakan anda Tudung SAIRA Berdagu. Boleh dipakai begitu saja atau dijadikan inner.



Material: High quality Lycra. Lembut. Senang diurus


Design: Kini terdapat dalam 4 saiz ! S, M, L, XL & dijahit berdagu.

Awning lembut dengan double stitched. 

Sesuai untuk semua jenis muka. 

Warna-warna ceria. Hanya padankan dengan baju kegemaran anda.


Bagaimana nak gayakan tudung ini?



*Tudung Saira sebagai inner untuk shawl/pashmina/veil/tudung syria

--> Memelihara aurat leher dan dada dengan lebih baik dan sempurna

*Tudung Saira sebagai anak tudung telekung anda

*Tudung Saira dipakai begitu sahaja. Mudah dan praktikal untuk gaya ringkas dan cepat


-->Sesuai untuk travelling/aktiviti santai 

HARGA:


S: RM26 sehelai.

M: RM29 sehelai

L : RM32 sehelai

XL : RM35 sehelai



Beli sekali, pasti nak REPEAT lagi ! :)



Model memakai Saira size M











RED



Klik untuk ke borang tempahan


PURPLE













Untuk pesanan pantas, SMS/WHTSAPP: 018-402 7399

Klik untuk ke borang tempahan






For Maybank payments, please click this logo to proceed. Thank you.


Jom langgan emel dari kami terkini dari Pink Muslimah Store. Terima kasih atas sokongan. Langgani RSS Feed untuk mendapatkan updates terkini serta diskaun sebagai pelanggan setia kami! ♥ Pink Muslimah Store ♥

Monday, May 25, 2015

Jubah Salsabila Premium Collection memang berbaloi membeli..

0 pink lovers

Salam,

Serius saya kata. Kalau nak baju kualiti butik yg berkualiti, cantik menawan dan tahan lama...

Kalian waajib dapatkan mana-mana koleksi premium antaranya jubah Salsabila Premium Collection. Memang ini antara koleksi premium terbaik butik Eljameela Rannea.

Nak-nak pula keluar warna-warna baru yang sangat gojess...! Pinau mata mak menengoknya... Ahaa...

Deskripsi:

Keistimewaan #salsabilapremiumcollection

Premium Collection by Eljameela Rannea:

Keistimewaan jubah:

-Material dari lycra kualiti terbaik (Superior Heavy Italian Lycra).

-Iron free. Mksdnye xperlu iron. -Tak melekap. Tak jarang. Totally opaque. Jatuh terletak.

-Direka khas utk wanita muslimah. Terutamanya kaum ibu. Ada hidden front zip utk kemudahan menyusukan anak dan juga hidden zip di pergelangan tangan yg berbentuk cuffed utk kemudahan mengambil wudhuk.

-Cutting A cut. Tidak ketat di punggung.

-Rekaan eksklusif ini diserikan dgn kain bercorak sedondon di pergelangan tangan dan keliling leher. Serta dipadankan dengan tudung sedondon.

-Setiap helai dijahit dengan teliti dan kemas. Kualiti jahitan butik. Ia adalah local tailor-made.
Boleh bezakan dgn kualiti jahitan kilang

- EKSKLUSIF! Kami hadkan pengeluaran setiap jenis corak antara 30-50 pasang sahaja. Tiada ulangan cetak. Jadi item tersebut adalah hak eksklusif anda yang bertuah :) Jubah ini boleh dibeli berasingan atau pun sepasang dengan tudung.

Keistimewaan tudung:

- Tudung design scallop/pusing. Cantik beralun bila digayakan. Hanya pin kan di kiri dan kanan bahu.

-Awning jenis soft awning namun diperincikan dgn jahitan istimewa supaya cantik terletak di kepala dan dahi tidak melepet. Ini adalah salah satu keunikan tudung ini kerana ciri ini tidak boleh didapati di tempat lain :) Anda tidak perlu risau muka nampak bulat, anak rambut terkeluar, dahi melepet dsb. Malah lebih bagus kerana boleh dibasuh mesin, tiada risiko awning patah/rosak dan pastinya sangat mudah dibawa travel.

-dilengkapi dgn aplikasi berdagu bagi melengkapkan ciri seorang wanita muslimah(boleh request if taknak dagu)

HARGA ISTIMEWA SEPERTI BERIKUT:

Jubah sahaja:
Saiz S to XL RM195
Saiz XXL and above RM199

tudung sahaja:
Saiz M: RM59
Saiz L: RM65
Saiz XL: RM69

PROMOSI JUBAH (mana-mana saiz) +TUDUNG(mana-mana saiz) =

RM250 sahaja.

Boleh tempah sedondon dgn anak juga.

◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆

Hubungi utk tempahan;

Nisa 018-402 7399 (no calling thanx)

Juga boleh isi borang tempahan yg disediakan.

Wednesday, April 22, 2015

KIDS INSTANT SHAWL BUTTON mudahnya anak-anak bergaya comel

0 pink lovers
Salam,

Zaman sekarang ni nak berhijab dengan shawl dah tak perlu susah-susah belajar melilit bagai.

Dari shawl orang dewasa hingga kanak-kanak, dah ada INSTANT SHAWL.

Sarung je, terus siap. Bergaya comel pulak tu.

Ala geramnya tengok.... ^_^


SO kali ni PMS sangat teruja mempamerkan koleksi KIDS INSTANT SHAWL BUTTON untuk kanak-kanak berumur 2 hingga 6 tahun.



Kids Instant Button Shawl - S (2-6y)

Material: Cotton Lycra
Assorted Color
Size: S (2-6y)
*Ukuran muka: 7 inci
*Cara pakai: Sarung - Lilit - Butang
Available in size S &M

Size S: RM29
Size M: RM 35


FAST ORDER/INQUIRY>>> sms/WA/Tele: 018-4027399 

Transaction: 

MAYBANK: 1584 1710 6718 - Hanisah Fadzil

CIMB - 70 303 298 89 - Hanisah Fadzil


JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA YAA....

STOK TERHAD !  :)


















Klik untuk ke borang tempahan

For Maybank payments, please click this logo to proceed. Thank you.


Jom langgan emel dari kami terkini dari Pink Muslimah Store. Terima kasih atas sokongan. Langgani RSS Feed untuk mendapatkan updates terkini serta diskaun sebagai pelanggan setia kami! ♥ Pink Muslimah Store ♥

Thursday, December 11, 2014

ANNISA Premium Jubah

0 pink lovers
Salam,

Teaser sudah tayang di AnnisaButik.
Tak sabarrrr.....




Memperkenalkan ‪#‎annisapremiumjubah‬
Original design exclusively by @eljameelaboutique

Keistimewaan jubah:

-diperbuat dari high quality koshibo. Tak tebal. Senang gosok. Sesuai dipakai utk cuaca Malaysia. Flowy dan tidak terlalu berat.
-Direka khas utk wanita muslimah dari segenap usia. Terutamanya kaum ibu. Ada hidden front zip utk kemudahan menyusukan anak dan juga hidden zip di pergelangan tangan utk kemudahan mengambil wudhuk.
-Ada zip belakang (Total zip ada empat zip)
-Dwi warna yang dijahit secara selang seli. Cutting Princess cut. Tidak ketat di punggung.
-Rekaan eksklusif ini diserikan dgn sequin bermutu tinggi. Anggun dan istimewa -Setiap helai dijahit dengan teliti dan kemas. Kualiti jahitan butik. Ia adalah local tailor-made. 


Boleh bezakan dgn kualiti jahitan kilang. 

-EKSKLUSIF! Kami hadkan pengeluaran setiap jenis corak antara 30-50 pasang sahaja. Tiada ulangan cetak. Jadi item tersebut adalah hak eksklusif anda yang bertuah  

-FREE alteration utk ready stock (labuh sahaja)

-Saiz S hingga XXL (READY STOCK)
-Saiz XXXL hingga 6XL (PRE-ORDER ONE WEEK ONLY. Custom made ikut saiz anda.) 

HARGA ISTIMEWA KAMI:Saiz S to XXL RM159Saiz XXXL and above RM175 (customize order)FREE SHIPPING AND FREE GIFT SPECIAL 
*Boleh tempah sedondon dgn anak juga  Order via whatsapp/telegram 018-4027399.




















Klik untuk ke borang tempahan



























Ini ialah close-up view jubah Annisa premium.... cantik kan?
admin suka sangat padanan warna black-pink ni. Elegan!




Klik untuk ke borang tempahan



For Maybank payments, please click this logo to proceed. Thank you.


Jom langgan emel dari kami terkini dari Pink Muslimah Store. Terima kasih atas sokongan. Langgani RSS Feed untuk mendapatkan updates terkini serta diskaun sebagai pelanggan setia kami! ♥ Pink Muslimah Store ♥

 

Pink Muslimah Store Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template