Contact Us

WhatsApp:- 018-4027399 (TEXT only)
E-mail: nisazmier@hotmail.com

How to Order ?
READ HERE PLZ. THANK YOU
 pink muslimah store butik muslimah online

Annisa Biz Hub

Monday, August 17, 2015

Nursing Cover Reversible Ogos 2015

Read More




Monday, May 25, 2015

Jubah Salsabila Premium Collection memang berbaloi membeli..

Salam,

Serius saya kata. Kalau nak baju kualiti butik yg berkualiti, cantik menawan dan tahan lama...

Kalian waajib dapatkan mana-mana koleksi premium antaranya jubah Salsabila Premium Collection. Memang ini antara koleksi premium terbaik butik Eljameela Rannea.

Nak-nak pula keluar warna-warna baru yang sangat gojess...! Pinau mata mak menengoknya... Ahaa...

Deskripsi:

Keistimewaan #salsabilapremiumcollection

Premium Collection by Eljameela Rannea:

Keistimewaan jubah:

-Material dari lycra kualiti terbaik (Superior Heavy Italian Lycra).

-Iron free. Mksdnye xperlu iron. -Tak melekap. Tak jarang. Totally opaque. Jatuh terletak.

-Direka khas utk wanita muslimah. Terutamanya kaum ibu. Ada hidden front zip utk kemudahan menyusukan anak dan juga hidden zip di pergelangan tangan yg berbentuk cuffed utk kemudahan mengambil wudhuk.

-Cutting A cut. Tidak ketat di punggung.

-Rekaan eksklusif ini diserikan dgn kain bercorak sedondon di pergelangan tangan dan keliling leher. Serta dipadankan dengan tudung sedondon.

-Setiap helai dijahit dengan teliti dan kemas. Kualiti jahitan butik. Ia adalah local tailor-made.
Boleh bezakan dgn kualiti jahitan kilang

- EKSKLUSIF! Kami hadkan pengeluaran setiap jenis corak antara 30-50 pasang sahaja. Tiada ulangan cetak. Jadi item tersebut adalah hak eksklusif anda yang bertuah :) Jubah ini boleh dibeli berasingan atau pun sepasang dengan tudung.

Keistimewaan tudung:

- Tudung design scallop/pusing. Cantik beralun bila digayakan. Hanya pin kan di kiri dan kanan bahu.

-Awning jenis soft awning namun diperincikan dgn jahitan istimewa supaya cantik terletak di kepala dan dahi tidak melepet. Ini adalah salah satu keunikan tudung ini kerana ciri ini tidak boleh didapati di tempat lain :) Anda tidak perlu risau muka nampak bulat, anak rambut terkeluar, dahi melepet dsb. Malah lebih bagus kerana boleh dibasuh mesin, tiada risiko awning patah/rosak dan pastinya sangat mudah dibawa travel.

-dilengkapi dgn aplikasi berdagu bagi melengkapkan ciri seorang wanita muslimah(boleh request if taknak dagu)

HARGA ISTIMEWA SEPERTI BERIKUT:

Jubah sahaja:
Saiz S to XL RM195
Saiz XXL and above RM199

tudung sahaja:
Saiz M: RM59
Saiz L: RM65
Saiz XL: RM69

PROMOSI JUBAH (mana-mana saiz) +TUDUNG(mana-mana saiz) =

RM250 sahaja.

Boleh tempah sedondon dgn anak juga.

◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆

Hubungi utk tempahan;

Nisa 018-402 7399 (no calling thanx)

Juga boleh isi borang tempahan yg disediakan.

Read More




Wednesday, April 22, 2015

KIDS INSTANT SHAWL BUTTON mudahnya anak-anak bergaya comel

Salam,

Zaman sekarang ni nak berhijab dengan shawl dah tak perlu susah-susah belajar melilit bagai.

Dari shawl orang dewasa hingga kanak-kanak, dah ada INSTANT SHAWL.

Sarung je, terus siap. Bergaya comel pulak tu.

Ala geramnya tengok.... ^_^


SO kali ni PMS sangat teruja mempamerkan koleksi KIDS INSTANT SHAWL BUTTON untuk kanak-kanak berumur 2 hingga 6 tahun.



Kids Instant Button Shawl - S (2-6y)

Material: Cotton Lycra
Assorted Color
Size: S (2-6y)
*Ukuran muka: 7 inci
*Cara pakai: Sarung - Lilit - Butang
Available in size S &M

Size S: RM29
Size M: RM 35


FAST ORDER/INQUIRY>>> sms/WA/Tele: 018-4027399 

Transaction: 

MAYBANK: 1584 1710 6718 - Hanisah Fadzil

CIMB - 70 303 298 89 - Hanisah Fadzil


JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA YAA....

STOK TERHAD !  :)


















Klik untuk ke borang tempahan

For Maybank payments, please click this logo to proceed. Thank you.


Jom langgan emel dari kami terkini dari Pink Muslimah Store. Terima kasih atas sokongan. Langgani RSS Feed untuk mendapatkan updates terkini serta diskaun sebagai pelanggan setia kami! ♥ Pink Muslimah Store ♥

Read More




Thursday, December 11, 2014

ANNISA Premium Jubah

Salam,

Teaser sudah tayang di AnnisaButik.
Tak sabarrrr.....




Memperkenalkan ‪#‎annisapremiumjubah‬
Original design exclusively by @eljameelaboutique

Keistimewaan jubah:

-diperbuat dari high quality koshibo. Tak tebal. Senang gosok. Sesuai dipakai utk cuaca Malaysia. Flowy dan tidak terlalu berat.
-Direka khas utk wanita muslimah dari segenap usia. Terutamanya kaum ibu. Ada hidden front zip utk kemudahan menyusukan anak dan juga hidden zip di pergelangan tangan utk kemudahan mengambil wudhuk.
-Ada zip belakang (Total zip ada empat zip)
-Dwi warna yang dijahit secara selang seli. Cutting Princess cut. Tidak ketat di punggung.
-Rekaan eksklusif ini diserikan dgn sequin bermutu tinggi. Anggun dan istimewa -Setiap helai dijahit dengan teliti dan kemas. Kualiti jahitan butik. Ia adalah local tailor-made. 


Boleh bezakan dgn kualiti jahitan kilang. 

-EKSKLUSIF! Kami hadkan pengeluaran setiap jenis corak antara 30-50 pasang sahaja. Tiada ulangan cetak. Jadi item tersebut adalah hak eksklusif anda yang bertuah  

-FREE alteration utk ready stock (labuh sahaja)

-Saiz S hingga XXL (READY STOCK)
-Saiz XXXL hingga 6XL (PRE-ORDER ONE WEEK ONLY. Custom made ikut saiz anda.) 

HARGA ISTIMEWA KAMI:Saiz S to XXL RM159Saiz XXXL and above RM175 (customize order)FREE SHIPPING AND FREE GIFT SPECIAL 
*Boleh tempah sedondon dgn anak juga  Order via whatsapp/telegram 018-4027399.




















Klik untuk ke borang tempahan



























Ini ialah close-up view jubah Annisa premium.... cantik kan?
admin suka sangat padanan warna black-pink ni. Elegan!




Klik untuk ke borang tempahan



For Maybank payments, please click this logo to proceed. Thank you.


Jom langgan emel dari kami terkini dari Pink Muslimah Store. Terima kasih atas sokongan. Langgani RSS Feed untuk mendapatkan updates terkini serta diskaun sebagai pelanggan setia kami! ♥ Pink Muslimah Store ♥

Read More




Tuesday, November 18, 2014

Nursing Cover: Nursing Ponchos

Salam,

Aktiviti penyusuan seharusnya tidak memalukan mana-mana ibu pun jika semua individu berfikiran terbuka.

Akan tetapi, untuk memberi rasa yang lebh selesa kepada ibu-ibu, BlingBuubies mencipta beberapa jenis Nursing Covers, antaranya Nursing Ponchos. Dengan harga berpatutan ! dan design yang menarik.


Harga: RM35


Color : Soft Coco
Material : Soft Lycra Jersey
Size : One size




Color : Turquoise
Material : Soft Lycra Jersey
Size : One size





Color : Pink
Material : Soft Lycra Jersey
Size : One size


*when lays flat






Klik untuk ke borang tempahan




For Maybank payments, please click this logo to proceed. Thank you.


Jom langgan emel dari kami terkini dari Pink Muslimah Store. Terima kasih atas sokongan. Langgani RSS Feed untuk mendapatkan updates terkini serta diskaun sebagai pelanggan setia kami! ♥ Pink Muslimah Store ♥

Read More




Tuesday, November 11, 2014

JUBAH NURSING FELLINA V2

Salam ladies!

Restocks New colors ‪#‎jubahnursingfellinav2‬
INILAH JUBAH YG MENJADI FENOMENA DALAM BEBERAPA MINGGU SEBELUM NI :))
Berita gembira sbb harga kini kami beri sempena raya (sampai 3 oct sahaja)
DAPATKAN SEKARANG DGN HANYA RM125 sahaja!!
Update ‪#‎jubahmuslimah‬ cantik sgt khas utk semua pelanggan Annisa Boutique‬ a.k.a. Pink Muslimah Store
Harus dimiliki oleh semua ibu-ibu solehah ♡♡ (kalau xde baby pun sesuaiii je..hehe)

Harga bestt sgt okeyyy..
Normal market price RM169.
Now kami bg extra special

HANYA RM125

HANYA RM125


Material super best (Soft cotton valentino denim atau ada yg panggil twill cotton)
Tak melekat. Tak ikot shape. Senang iron. Berkualiti tinggi.
Saiz 36/S to 46/XXL. Loose cutting. Semua pun boleh pakai 
Labuh jubah 55-56 inci.

Klik sini utk ukuran jubah -->
‪#‎saizfellinav2‬


Aplikasi ‪#‎frontbutton‬ utk kemudahan ‪#‎breastfeeding‬. Juga button di hujung lengan utk kemudahan mengambil wudhuk.
Potongan ala princess dengan enam panel. Kombinasi dua warna yg menarik dan elegant!
Jgn tunggu lama-lama..










Read More




Wednesday, June 18, 2014

Blaus Cotton JULIET Fishtail [sold out]


Blaus JULIET Fishtail [Restock]


Soft & comfortable 

Seindah namanya~~

Juliet nama diberi.

☞high quality cotton material. Serius best kain ni 
☞free size fits S to L ( bahu 15.5 inci, dada 40 inci, punggung 48 inci, labuh blouse 35 inci, pjg lengan 23 inci)
☞Best to wear loose. Cantik je jatuh di badan dan flowy gitu.
☞sesuai utk #maternity #pregnantmoms sebab cutting fishtail A shape. Tak ketat di perut 
☞Stok sgt terhad. Order now and pay now to confirm the item is yours 

RM59 only.
Free poslaju semenanjung for VVIP member
How to be VVIP member?
Join here>>> https://www.facebook.com/groups/AnnisaBizGroup

Cara order:
Via PM inbox: https://www.facebook.com/messages/pinkmuslimahstore
atau
Whatsapp 0184027399
Padankan dengan skirts labuh atau palazzo, pasti anda akan kelihatan anggun dan menawan :))



sold





available






sold

Klik untuk ke borang tempahan

Read More




Monday, March 24, 2014

Koleksi Dress Menyusu yang selesa

Ibu-ibu menyusu zaman ini memang bertuah sekali kerana terdapat banyak koleksi dress menyusu tersedia di pasaran.

Dress menyusu MyPermataHati ini agak sweet yang menampilkan design plain dan color-blocking.


Nursing Friendly Dress - Dress Menyusu

o Memudahkan penyusuan.
o Bahagian luar jenis kain chiffon & bahagian dalam jenis kain satin.
o Bahagian lengan tidak mempunyai alas, perlu memakai inner.
o Bahagian pinggang yang bergetah

Harga: RM86 SM, RM89 SS













Read More




Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML