Contact Us

WhatsApp:- 018-4027399 (TEXT only)
E-mail: nisazmier@hotmail.com

How to Order ?
READ HERE PLZ. THANK YOU
 pink muslimah store butik muslimah online

Search This Blog

Thursday, December 11, 2014

ANNISA Premium Jubah [SOLD OUT]

Salam,

Teaser sudah tayang di AnnisaButik.
Tak sabarrrr.....




Memperkenalkan ‪#‎annisapremiumjubah‬
Original design exclusively by @eljameelaboutique

Keistimewaan jubah:

-diperbuat dari high quality koshibo. Tak tebal. Senang gosok. Sesuai dipakai utk cuaca Malaysia. Flowy dan tidak terlalu berat.
-Direka khas utk wanita muslimah dari segenap usia. Terutamanya kaum ibu. Ada hidden front zip utk kemudahan menyusukan anak dan juga hidden zip di pergelangan tangan utk kemudahan mengambil wudhuk.
-Ada zip belakang (Total zip ada empat zip)
-Dwi warna yang dijahit secara selang seli. Cutting Princess cut. Tidak ketat di punggung.
-Rekaan eksklusif ini diserikan dgn sequin bermutu tinggi. Anggun dan istimewa -Setiap helai dijahit dengan teliti dan kemas. Kualiti jahitan butik. Ia adalah local tailor-made. 


Boleh bezakan dgn kualiti jahitan kilang. 

-EKSKLUSIF! Kami hadkan pengeluaran setiap jenis corak antara 30-50 pasang sahaja. Tiada ulangan cetak. Jadi item tersebut adalah hak eksklusif anda yang bertuah  

-FREE alteration utk ready stock (labuh sahaja)

-Saiz S hingga XXL (READY STOCK)
-Saiz XXXL hingga 6XL (PRE-ORDER ONE WEEK ONLY. Custom made ikut saiz anda.) 

HARGA ISTIMEWA KAMI:Saiz S to XXL RM159Saiz XXXL and above RM175 (customize order)FREE SHIPPING AND FREE GIFT SPECIAL 
*Boleh tempah sedondon dgn anak juga  Order via whatsapp/telegram 018-4027399.




















Klik untuk ke borang tempahan



























Ini ialah close-up view jubah Annisa premium.... cantik kan?
admin suka sangat padanan warna black-pink ni. Elegan!




Klik untuk ke borang tempahan



For Maybank payments, please click this logo to proceed. Thank you.


Jom langgan emel dari kami terkini dari Pink Muslimah Store. Terima kasih atas sokongan. Langgani RSS Feed untuk mendapatkan updates terkini serta diskaun sebagai pelanggan setia kami! ♥ Pink Muslimah Store ♥

Read More




Tuesday, November 18, 2014

Nursing Cover: Nursing Ponchos

Salam,

Aktiviti penyusuan seharusnya tidak memalukan mana-mana ibu pun jika semua individu berfikiran terbuka.

Akan tetapi, untuk memberi rasa yang lebh selesa kepada ibu-ibu, BlingBuubies mencipta beberapa jenis Nursing Covers, antaranya Nursing Ponchos. Dengan harga berpatutan ! dan design yang menarik.


Harga: RM35


Color : Soft Coco
Material : Soft Lycra Jersey
Size : One size




Color : Turquoise
Material : Soft Lycra Jersey
Size : One size





Color : Pink
Material : Soft Lycra Jersey
Size : One size


*when lays flat






Klik untuk ke borang tempahan




For Maybank payments, please click this logo to proceed. Thank you.


Jom langgan emel dari kami terkini dari Pink Muslimah Store. Terima kasih atas sokongan. Langgani RSS Feed untuk mendapatkan updates terkini serta diskaun sebagai pelanggan setia kami! ♥ Pink Muslimah Store ♥

Read More




Tuesday, November 11, 2014

JUBAH NURSING FELLINA V2

SORRY, SOLD OUT & NOT RESTOCK


Salam ladies!

Restocks New colors ‪#‎jubahnursingfellinav2‬
INILAH JUBAH YG MENJADI FENOMENA DALAM BEBERAPA MINGGU SEBELUM NI :))
Berita gembira sbb harga kini kami beri sempena raya (sampai 3 oct sahaja)
DAPATKAN SEKARANG DGN HANYA RM125 sahaja!!
Update ‪#‎jubahmuslimah‬ cantik sgt khas utk semua pelanggan Annisa Boutique‬ a.k.a. Pink Muslimah Store
Harus dimiliki oleh semua ibu-ibu solehah ♡♡ (kalau xde baby pun sesuaiii je..hehe)

Harga bestt sgt okeyyy..
Normal market price RM169.
Now kami bg extra special

HANYA RM125

HANYA RM125


Material super best (Soft cotton valentino denim atau ada yg panggil twill cotton)
Tak melekat. Tak ikot shape. Senang iron. Berkualiti tinggi.
Saiz 36/S to 46/XXL. Loose cutting. Semua pun boleh pakai 
Labuh jubah 55-56 inci.

Klik sini utk ukuran jubah -->
‪#‎saizfellinav2‬


Aplikasi ‪#‎frontbutton‬ utk kemudahan ‪#‎breastfeeding‬. Juga button di hujung lengan utk kemudahan mengambil wudhuk.
Potongan ala princess dengan enam panel. Kombinasi dua warna yg menarik dan elegant!
Jgn tunggu lama-lama..










Read More




Wednesday, June 18, 2014

Blaus Cotton JULIET Fishtail [sold out]


Blaus JULIET Fishtail [Restock]


Soft & comfortable 

Seindah namanya~~

Juliet nama diberi.

☞high quality cotton material. Serius best kain ni 
☞free size fits S to L ( bahu 15.5 inci, dada 40 inci, punggung 48 inci, labuh blouse 35 inci, pjg lengan 23 inci)
☞Best to wear loose. Cantik je jatuh di badan dan flowy gitu.
☞sesuai utk #maternity #pregnantmoms sebab cutting fishtail A shape. Tak ketat di perut 
☞Stok sgt terhad. Order now and pay now to confirm the item is yours 

RM59 only.
Free poslaju semenanjung for VVIP member
How to be VVIP member?
Join here>>> https://www.facebook.com/groups/AnnisaBizGroup

Cara order:
Via PM inbox: https://www.facebook.com/messages/pinkmuslimahstore
atau
Whatsapp 0184027399
Padankan dengan skirts labuh atau palazzo, pasti anda akan kelihatan anggun dan menawan :))



sold





available






sold

Klik untuk ke borang tempahan

Read More




Monday, March 24, 2014

Koleksi Dress Menyusu yang selesa

Ibu-ibu menyusu zaman ini memang bertuah sekali kerana terdapat banyak koleksi dress menyusu tersedia di pasaran.

Dress menyusu MyPermataHati ini agak sweet yang menampilkan design plain dan color-blocking.


Nursing Friendly Dress - Dress Menyusu

o Memudahkan penyusuan.
o Bahagian luar jenis kain chiffon & bahagian dalam jenis kain satin.
o Bahagian lengan tidak mempunyai alas, perlu memakai inner.
o Bahagian pinggang yang bergetah

Harga: RM86 SM, RM89 SS













Read More




Friday, March 7, 2014

TALITA - Tudung satin bidang 60++ dwi tona [SOLD OUT]

MAAF, SOLD OUT & TIDAK RESTOCK. TERIMA KASIH



Assalamualaikum.

Tak sabar nak tunjukkan koleksi HIJAB terbaru PMS.

TALITA shawl satin bidang 60 dwi tona !

Ianya dari material satin 3D (feeling ala2 pengantin gitu), lebar/labuh bidang 60 (square shape) dan boleh dipakai secara reversible. Maksudnya, tudung ini ada dua tona warna yang menarik dan boleh dipakai depan dan belakang mengikut suka anda gorgeous ladies ;)

Boleh digayakan dengan Inner silang ASHIA, Inner MAGIC ELJAMEELA atau tudung berdagu SAIRA. Soooo nice and pretty you will be!

Ok, ada NICE OFFER here. Beli mana-mana 2 helai tudung TALITA, atau 1 piece tudung Talita dan mix dengan mana-mana tudung/hijab yang dijual di PMS ini. Anda akan dapat PERCUMA 1 helai INNER MAGIC ELJAMEELA [klik untuk lihat rupa inner magic]! Boleh pilih warna yang available in stock ye ;)

Harga tudung TALITA: RM35 shj

Poslaju:
Semenanjung RM6 - 1piece, RM8 - 2/3pcs
Sabah/Sarawak RM9 - 1piece, RM12 - 2/3pcs















Klik untuk ke borang tempahan


















Klik untuk ke borang tempahan

For Maybank payments, please click this logo to proceed. Thank you.


Jom langgan emel dari kami terkini dari Pink Muslimah Store. Terima kasih atas sokongan. Langgani RSS Feed untuk mendapatkan updates terkini serta diskaun sebagai pelanggan setia kami! ♥ Pink Muslimah Store ♥

Read More




Thursday, February 6, 2014

Tudung Hoodie Labuh ELAUDIA. Elegan sekali [SOLD OUT]

Tudung gaya HOODIE kian digemari ramai.

Jenis tudung sebegini sesuai digayakan ketika menghadiri majlis-majlis formal untuk penampilan lebih elegan.

Ada pelbagai jenis tudung hoodie di pasaran sekarang, dan Annisa Butik membawakan anda...

Tudung Hoodie Labuh ELAUDIA.




Material:quality lycra korea. Tak nipis tak jarang
Design: hoodie labuh. Berjahit sekali dgn inner.
Awning: soft awning. Boleh dibentuk mengikut bentuk muka. 
Labuh dari dagu ke bawah: 21 inci. Anggaran Saiz XL (model tudung dgn ketinggian 169cm)
Perincian produk: plain lycra mix with printed lycra bercorak paisley. Lima warna utk dipilih 
Sesuai digayakan ke pejabat, aktiviti santai, acara formal dsb.

Tips: bagi wanita yg tidak gemar bertudung soft awning, boleh padankan dgn inner awning raniaa utk membentuk muka lebih cantik, atau Inner Magic untuk yang berwajah bulat ;) 

Harga retail: RM69 sahaja

Poslaju SM rm6 utk 1-2pcs, SS rm10.












Klik untuk ke borang tempahan









Klik untuk ke borang tempahan

For Maybank payments, please click this logo to proceed. Thank you.


Jom langgan emel dari kami terkini dari Pink Muslimah Store. Terima kasih atas sokongan. Langgani RSS Feed untuk mendapatkan updates terkini serta diskaun sebagai pelanggan setia kami! ♥ Pink Muslimah Store ♥

Read More




Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML