Contact Us

WhatsApp:- 018-4027399 (TEXT only)
E-mail: nisazmier@hotmail.com

How to Order ?
READ HERE PLZ. THANK YOU
 pink muslimah store butik muslimah online

Search This Blog

Wednesday, April 22, 2015

KIDS INSTANT SHAWL BUTTON mudahnya anak-anak bergaya comel [SOLD OUT]

Salam,

Zaman sekarang ni nak berhijab dengan shawl dah tak perlu susah-susah belajar melilit bagai.

Dari shawl orang dewasa hingga kanak-kanak, dah ada INSTANT SHAWL.

Sarung je, terus siap. Bergaya comel pulak tu.

Ala geramnya tengok.... ^_^


SO kali ni PMS sangat teruja mempamerkan koleksi KIDS INSTANT SHAWL BUTTON untuk kanak-kanak berumur 2 hingga 6 tahun.




Kids Instant Button Shawl - S (2-6y)

Material: Cotton Lycra
Assorted Color
Size: S (2-6y)
*Ukuran muka: 7 inci
*Cara pakai: Sarung - Lilit - Butang
Available in size S &M

Size S: RM29
Size M: RM 35


FAST ORDER/INQUIRY>>> sms/WA/Tele: 018-4027399 

Transaction: 

MAYBANK: 1584 1710 6718 - Hanisah Fadzil

CIMB - 70 303 298 89 - Hanisah Fadzil


JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA YAA....

STOK TERHAD !  :)




















Klik untuk ke borang tempahan

For Maybank payments, please click this logo to proceed. Thank you.


Jom langgan emel dari kami terkini dari Pink Muslimah Store. Terima kasih atas sokongan. Langgani RSS Feed untuk mendapatkan updates terkini serta diskaun sebagai pelanggan setia kami! ♥ Pink Muslimah Store ♥




Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!
Post a Comment
Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML